condimentele din bucătărie
Am observat că mulţi prieteni folosesc condimentele mai mult în virtutea obişnuinţei, sau că aşa au auzit, si aproape nici unul nu ştia de fapt care este rolul condimentelor în mâncare.
Ei bine, să ştii că fiecare condiment folosit trebuie să se combine perfect cu restul ingredientelor atât ca parfum, dar si ca gust. Dar nu numai acest lucru este bine de ştiut; fiecare condiment, testat de-a lungul anilor de generaţii întregi, s-au observat unele proprietăţi curative cu rol de medicament sau remediu naturist, în principal de a ajuta digestia care, datorită mâncărurilor grele pe care unii le fac, obosesc ficatul, fierea, stomacul. Deci, fiecare condiment are şi rol ajutător pentru digestie.
Nu am să-ţi povestesc aici despre efectele curative ale condimentelor, doar, poate, în treacăt, dar este bine ca să ai câteva noţiuni generale despre condimentele care ne încununează bucătăria cu unicitatea lor şi despre care ştim foarte puţin.
glutamat de sodiu E621
tarhonul_prietenul meu din bucatarie si farmacie
glutamat de sodiu E621
tarhonul_prietenul meu din bucatarie si farmacie