luni, 9 aprilie 2012

CÂT MAI MULT VERDE




Cum putem să ne facem viaţa mai frumoasă?  Este atât de simplu… chiar noi ne-o complicăm, uneori  cu bună ştiinţă. Şi ca un dar pe care ar trebui să-l primim în fiecare zi, este o infuzie de verde, verde proaspăt, foşnet misterios de verde, copaci iubitori şi plini de viată. Da, acesta trebuie să fie darul de fiecare zi care trebuie să-l primim, sau mai bine zis să ni-l facem în fiecare dimineaţă, şi să-l dăm mai departe copiilor noştri.

Aşa cum mi-am propus, voi susţine întotdeauna toate acţiunile care să ne facă viaţa mai frumoasă,  printre care acţiunile de împădurire, de restaurare a parcurilor existente, dar şi a celor ce se vor naşte în viitor.

Un grup de oameni pe care eu  îi admir foarte mult, deşi nu-i cunosc personal, încearcă, pe lângă mulţi alţii, să ne aducă mai mult verde în viaţa noastră, motiv pentru care le mulţumesc şi încerc să-i sprijin cât pot.

Campania MAI MULT VERDE IN PARCUL TINERETULUI 2012, este un dar pe care trebuie să-l sprijinim, să ne alăturăm acestui grup de prieteni necunoscuţi şi să-l facem cadou tuturor.

Vin-o pe 12 aprilie 2012 în Parcul Tineretului şi ajută aşa cum poţi pentru o viaţă cu cât mai mult verde.
Pentru mai multe detalii caută aici COPACUL MEU ( http://copaculmeu.ro/detalii-campanie/parcul-tineretului/ )

Hai să ne dăruim cât mai mult verde, cu parfum de copac mereu foşnitor, zâmbet de copil şi zile însorite.

2 comentarii:

  1. interesant...anul trecut am plantat 8 pomi , anul acesta nu am facut-o...inca :)...dar urmeaza !

    RăspundețiȘtergere
  2. A planta un copacel este darul nostru pentru tot cea ce primim de la El.

    RăspundețiȘtergere