Salut!
Când am
scris numele reţetei m-a bufnit râsul, şi acest fapt este semn bun pentru că
buna dispoziţie înseamnă sănătate.
De am
râs? M-am gândit la expresia românească „mănânci ciuperci” şi mă distram încercând
să dezleg misterul. Ştiu că umorul nostru este inegalabil, dar tot nu am reuşit
să asimilez cu ceva această expresie, doar dacă se referă la halucinaţia ce-o
manifeşti după ce mănânci anumite ciuperci; ei bine, în acest caz nu se pune,
căci sunt cele mai domestice ciuperci din lume: champignon.
Ciupercile
reprezintă pentru mine un aliment de bază şi-mi plac foarte mult. Dacă în
această vară am cam uitat de existenţa lor, acum chiar mi se făcu dor de ele.
De fapt, nu am uitat de ele, dar grădina şi piaţa au fost atât de pline cu
bogăţii de sezon încât abia de-am reuşit să mănânc din toate câte puţin.
Mi-am
adus aminte de acea tocăniţă gătită la foc, tocăniţă ce o agream ceva mai mult
decât alte mâncăruri cu ciuperci, şi am adaptat-o la gustul meu raw.
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
RăspundețiȘtergere░░░▄██▄██▄░░▄██▄██▄░░░
░░░▀██▄██▀░░▀██▄██▀░░░
░░░░░▀█▀░░░░░░▀█▀░░░░░
░░░▄░░░░░░░░░░░░░░▄░░░
░░░░▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀░░░░
Vine a visitar tu blog... y a dejarte una sonrisa.
B E S O S
K I S S
P E T O N E T S