Habar nu
aveam cum sa-l numesc, dar ceea ce ştiu este că am rămas cu gândul la el.
Divin!
Azi, după
o zi întreagă de hoinăreală, obosită şi flămândă , nu aveam chef de nimic verde
(culmea!), deci, salata a picat din meniu. Noroc că am apus la înmuiat caju
pentru orice eventualitate. Şi bine am făcut. Repede, un paté, căci aşa,
deodată mi-a venit pofta de o cremă unsă pe un biscuit.
Asta-mi
place la raw, tare repede prepari mâncarea. Uită deci de cratiţă si alege un
blender, vâj, vâj, şi gata!
Am şi eu o întrebare, de fapt două: ai folosit semine de chia bej (unde ai găsit ?), sau care e şmecheria de-ți iese pasta albă ? Mulțumesc ! ::)
RăspundețiȘtergereSemintele de chia folosite sunt negre.gri, dar combinatia cu avocado si caju au dat culoarea mai deschisa.
Ștergere