Pâté- urile
sunt un deliciu pentru orice oră a zilei, şi încununează cu mare succes
antreurile. Un amestec care-mi place foarte mult l-am adaptat pentru un pâté
raw fără prea multe grăsimi, uşor, soft.
Nr. porţii: 2
Timp preparare: 15 minute
Dificultate : foarte uşor
Categorie: raw vegan_ antreuri
Ingrediente:
1 felie
ţelină medie (cam 2cm)
½ morcov
mediu
1 măr mediu
dulce
1 felie
dovlecel
2 ciuperci
3 căţei de
usturoi
2 linguri
seminţe dovleac
sare marină
oregano
mărar
3 linguri
ulei floarea soarelui extravirgin
Preparare:
Curăţă de
coajă ţelina şi usturoiul, pune într-un blender seminţele de dovleac fără să fie înmuiate, mixează până obţii o
făină apoi adaugă ţelina, morcovul, mărul curăţat de cotor, dovlecelul şi
ciupercile, mixează până obţii o pastă. Răstoarnă într-un bol, amestecă cu
uleiul, oregano, mărar mărunţit şi sarea.
Întinde pe
o crochetă puţin din acest pâté şi te răsfaţă cu aventuri de-o vară, chiar dacă iarna încă stă
pasivă la geamul tău cu priviri reci şi
îngheţate, în farfuria ta, grădina te-a fermecat cu parfumuri de neuitat.
Înghite boţul parfumat şi vei simţi cum gusturi cunoscute şi alintate îţi
invadează clipa, iar răsfăţul dăruit îţi va purta dorinţe de vară trecătoare.
suna bine !
RăspundețiȘtergereMultumesc Coco,
RăspundețiȘtergerete invit la o crocheta!
Sigur e pe gustul meu!!
RăspundețiȘtergerePupici!
o minune!
RăspundețiȘtergereTe pup dulce Alynusa
RăspundețiȘtergereMultumesc Alin,
RăspundețiȘtergeremie mi-a placut.
Excelent Gratzi...imi plac mult pateurile raw! Zi minunata!
RăspundețiȘtergereRuxy,
RăspundețiȘtergereeu ma leg cu mare placere de pateuri caci le poti manca oricand in zi.
pupici
O portie mica si pentru mine ... te rog!
RăspundețiȘtergereCu mult drag,
Luciana
Cu mult drag Luciana. Te astept.
RăspundețiȘtergereAm incercat-o, e delicioasa. sotul meu te felicita. Si eu la el! ;-)
RăspundețiȘtergereMultumesc Daniela,
RăspundețiȘtergerema bucur nespus ca v-a placut.