Faina de orez am cumparat de la un magazin bio. Nu stiu daca rasnesti orezul iese o faina atat de fina ca cea gata cumparata, dar merita incercat. Problema este ca trebuie ales un orez bio.
Nu stiu daca sunt speciali fulgii de ovaz. Am cumparat o punga dintr-un magazin bio. Pe eticheta scrie asa: "fulgi de ovaz germinat" si se vad boabele presate (sper ca la rece). Ei sunt putin crocanti.
Buna ziua, sunteti interesati de un schimb de link-uri? Dvs. imi adaugati link inspre http://www.kono.ro/jocuri-de-gatit/ cu titlul jocuri de gatit, iar eu va voi adauga link pe http://cattasblog.blogspot.com .
Nu am gustat separat, mai ales ca nu-mi displace gustul amar, dar in amestec cu mai multe ingrediente dulci nu am sesizat gustul amar. Dar uite acum am gustat din fulgi. Nu, nu sunt amari.
Am pregatit ingredientele si maine le fac, dar sunt nelamurita, cum ai facut cu susanul, spui ca se pune la inmuiat dar este trecut ca faina....cum ai facut?Multumesc!
Antonia, Ai perfecta dreptate! Am gresit. Am facut modificarile de la ingrediente, dar poti folosi susanul atat inmuiat de cu seara, cat si rasnit la rasnita de cafea. Eu am inmuiat semintele si nucile. O zi cat mai placuta.
Multumesc, le-am facut faina data asta, si au iesit foarte bune, combinatia este excelenta.Am folosit in loc de sirop niste suc de la capsuni dezghetate.O zi frumoasa!
Cred ca au iesit deliciosi...faina de orez cum ai facut-o?ai rasnit orez?
RăspundețiȘtergereFaina de orez am cumparat de la un magazin bio. Nu stiu daca rasnesti orezul iese o faina atat de fina ca cea gata cumparata, dar merita incercat. Problema este ca trebuie ales un orez bio.
RăspundețiȘtergereFulgii de germeni de ovaz? Fulgi de ovaz clasici sau ceva mai special?
RăspundețiȘtergereNu stiu daca sunt speciali fulgii de ovaz. Am cumparat o punga dintr-un magazin bio. Pe eticheta scrie asa: "fulgi de ovaz germinat" si se vad boabele presate (sper ca la rece). Ei sunt putin crocanti.
RăspundețiȘtergereMultumesc, deci nu e vorba de fulgi de ovaz normali...nu sunt amare? Mie nu imi place gustul amar si stiu ca germenii de grau sunt amari...
RăspundețiȘtergereBuna ziua, sunteti interesati de un schimb de link-uri?
RăspundețiȘtergereDvs. imi adaugati link inspre http://www.kono.ro/jocuri-de-gatit/ cu titlul jocuri de gatit, iar eu va voi adauga link pe http://cattasblog.blogspot.com .
Astept un raspuns din partea dvs,
Multumesc !
Nu am gustat separat, mai ales ca nu-mi displace gustul amar, dar in amestec cu mai multe ingrediente dulci nu am sesizat gustul amar. Dar uite acum am gustat din fulgi. Nu, nu sunt amari.
RăspundețiȘtergereJijel, este in regula.
RăspundețiȘtergereOk, o sa caut si eu atunci...
RăspundețiȘtergereAm pregatit ingredientele si maine le fac, dar sunt nelamurita, cum ai facut cu susanul, spui ca se pune la inmuiat dar este trecut ca faina....cum ai facut?Multumesc!
RăspundețiȘtergereAntonia,
RăspundețiȘtergereAi perfecta dreptate! Am gresit.
Am facut modificarile de la ingrediente, dar poti folosi susanul atat inmuiat de cu seara, cat si rasnit la rasnita de cafea. Eu am inmuiat semintele si nucile.
O zi cat mai placuta.
Multumesc, le-am facut faina data asta, si au iesit foarte bune, combinatia este excelenta.Am folosit in loc de sirop niste suc de la capsuni dezghetate.O zi frumoasa!
RăspundețiȘtergereAntonia,
RăspundețiȘtergerema bucur nespus ca ti-au placut.