luni, 26 martie 2012

raw vegan_ biscuiţi dulci de mic dejun


Şi vine întrebarea, îndreptăţită, ce mâncăm la mic dejun?
Aproape nelipsitul lapte din seminţe de susan trebuie şi el să aibă un însoţitor, şi dacă este dimineaţa de ce nu ceva dulce?
Parca îmi mai îndulceşte ziua.
Şi scormonind în lada cu idei, iată ce am găsit:

vezi aici continuarea

14 comentarii:

  1. Cred ca au iesit deliciosi...faina de orez cum ai facut-o?ai rasnit orez?

    RăspundețiȘtergere
  2. Faina de orez am cumparat de la un magazin bio. Nu stiu daca rasnesti orezul iese o faina atat de fina ca cea gata cumparata, dar merita incercat. Problema este ca trebuie ales un orez bio.

    RăspundețiȘtergere
  3. Fulgii de germeni de ovaz? Fulgi de ovaz clasici sau ceva mai special?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu daca sunt speciali fulgii de ovaz. Am cumparat o punga dintr-un magazin bio. Pe eticheta scrie asa: "fulgi de ovaz germinat" si se vad boabele presate (sper ca la rece). Ei sunt putin crocanti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc, deci nu e vorba de fulgi de ovaz normali...nu sunt amare? Mie nu imi place gustul amar si stiu ca germenii de grau sunt amari...

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua, sunteti interesati de un schimb de link-uri?
    Dvs. imi adaugati link inspre http://www.kono.ro/jocuri-de-gatit/ cu titlul jocuri de gatit, iar eu va voi adauga link pe http://cattasblog.blogspot.com .

    Astept un raspuns din partea dvs,
    Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am gustat separat, mai ales ca nu-mi displace gustul amar, dar in amestec cu mai multe ingrediente dulci nu am sesizat gustul amar. Dar uite acum am gustat din fulgi. Nu, nu sunt amari.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua,

    Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

    Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
    Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

    dumitru_gabriela31@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Am pregatit ingredientele si maine le fac, dar sunt nelamurita, cum ai facut cu susanul, spui ca se pune la inmuiat dar este trecut ca faina....cum ai facut?Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  10. Antonia,
    Ai perfecta dreptate! Am gresit.
    Am facut modificarile de la ingrediente, dar poti folosi susanul atat inmuiat de cu seara, cat si rasnit la rasnita de cafea. Eu am inmuiat semintele si nucile.
    O zi cat mai placuta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc, le-am facut faina data asta, si au iesit foarte bune, combinatia este excelenta.Am folosit in loc de sirop niste suc de la capsuni dezghetate.O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  12. Antonia,
    ma bucur nespus ca ti-au placut.

    RăspundețiȘtergere