luni, 26 martie 2012

raw vegan_ biscuiţi dulci de mic dejun


Şi vine întrebarea, îndreptăţită, ce mâncăm la mic dejun?
Aproape nelipsitul lapte din seminţe de susan trebuie şi el să aibă un însoţitor, şi dacă este dimineaţa de ce nu ceva dulce?
Parca îmi mai îndulceşte ziua.
Şi scormonind în lada cu idei, iată ce am găsit:

vezi aici continuarea

13 comentarii:

  1. Cred ca au iesit deliciosi...faina de orez cum ai facut-o?ai rasnit orez?

    RăspundețiȘtergere
  2. Faina de orez am cumparat de la un magazin bio. Nu stiu daca rasnesti orezul iese o faina atat de fina ca cea gata cumparata, dar merita incercat. Problema este ca trebuie ales un orez bio.

    RăspundețiȘtergere
  3. Fulgii de germeni de ovaz? Fulgi de ovaz clasici sau ceva mai special?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu daca sunt speciali fulgii de ovaz. Am cumparat o punga dintr-un magazin bio. Pe eticheta scrie asa: "fulgi de ovaz germinat" si se vad boabele presate (sper ca la rece). Ei sunt putin crocanti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc, deci nu e vorba de fulgi de ovaz normali...nu sunt amare? Mie nu imi place gustul amar si stiu ca germenii de grau sunt amari...

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua, sunteti interesati de un schimb de link-uri?
    Dvs. imi adaugati link inspre http://www.kono.ro/jocuri-de-gatit/ cu titlul jocuri de gatit, iar eu va voi adauga link pe http://cattasblog.blogspot.com .

    Astept un raspuns din partea dvs,
    Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am gustat separat, mai ales ca nu-mi displace gustul amar, dar in amestec cu mai multe ingrediente dulci nu am sesizat gustul amar. Dar uite acum am gustat din fulgi. Nu, nu sunt amari.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am pregatit ingredientele si maine le fac, dar sunt nelamurita, cum ai facut cu susanul, spui ca se pune la inmuiat dar este trecut ca faina....cum ai facut?Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  9. Antonia,
    Ai perfecta dreptate! Am gresit.
    Am facut modificarile de la ingrediente, dar poti folosi susanul atat inmuiat de cu seara, cat si rasnit la rasnita de cafea. Eu am inmuiat semintele si nucile.
    O zi cat mai placuta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc, le-am facut faina data asta, si au iesit foarte bune, combinatia este excelenta.Am folosit in loc de sirop niste suc de la capsuni dezghetate.O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  11. Antonia,
    ma bucur nespus ca ti-au placut.

    RăspundețiȘtergere